Automationslösningar

Vill du ha en tid- och resurssparande automationslösning? Dagens konkurrenskraftiga marknad kräver många gånger en automatiserad produktion. När du arbetar med oss får du en helhetsleverantör som syr ihop hela produktionsprocessen från verktyg och maskiner till en automatiserad produktion; med verktyg, maskiner och automation i en och samma lösning. Vi jobbar framförallt med automationslinjer till fordonsindustrin och för möbeltillverkning och har lång erfarenhet av att konstruera och tillverka individuellt anpassade maskiner och produktionsceller.

Vi erbjuder kvalificerade och CE-märkta automationslösningar utefter ditt behov med lättnavigerade styrsystem, hög säkerhet och bra dokumentation. Genom automatisering skapas ett sammanhängande processflöde som skapar synergier i produktionen, vilket gör att du kan leverera kompletta produkter till dina kunder. Automationslösningar för produktionen bidrar till jämn kvalitet, bra processer och ergonomiska vinningar med minimal handpåläggning.

Hör av dig - tillsammans hittar vi den automationslösning som passar dig!

Automation

Robotceller

Vill du dra nytta av industriautomationen på bästa sätt? Vi har automationsceller med robothantering som integreras med standard- eller specialmaskiner. Våra robotceller för rörbearbetning och rörhantering är komplett utrustade med övergripande HMI (styrsystem) och hög säkerhet, vilket bidrar till en automatiserad produktion.

Transferlinjer

Om du är i behov av helautomatiska transferlinjer för volymbearbetning kan vi hjälpa dig med det. Transferlinjerna är komplett utrustade med övergripande HMI (styrsystem) och hög säkerhet för att garantera dig ett sammanhängande processflöde.

HMI - styrsystem

Det är viktigt för oss att kunna hjälpa dig i hela processen och därför hjälper vi till att programmera ett säkert och kundspecifikt HMI (Human Machines Interface). HMI är ett gränssnitt som styr strukturen på operatörspanelen. Vi anpassar styrsystemet efter dina önskemål. Med hjälp av dess flexibilitet kan vi ändra inställningarna när behovet förändras.

Har du en fråga?

Hör av dig till mig via telefon eller e-post så hjälper jag dig!

Anders Henriksson

VD/Försäljning Pressverktyg & Specialmaskiner

Stefan Bengtsson

Partner/Försäljning Pressverktyg & Specialmaskiner

Du hittar oss i Småland, lättillgängliga nära E4:an. Tillsammans skapar vi din framgång!