Pressverktyg för rör, tråd & profiler

Stansa, prägla, håla och kapa. Metoderna är många. Vill du jobba med ett företag som kombinerar traditionellt verktygsmakeri med den senaste tekniken? Här på Bors har vi lång erfarenhet av att tillverka excenterpress-verktyg som är specialiserade inom bearbetning av rör, tråd och profiler. Alla pressverktyg tillverkas från grunden och syftet är att de ska hjälpa dig vid exempelvis hålstansning, kapning, bockning eller ändbearbetning av stål eller aluminium.

Vi jobbar framförallt med kunder inom tung fordonsindustri, möbelindustri eller logistikcentrum där vi producerar verktyg för tillverkning av bland annat lyftbord, stolar, motorinredning och metoder för batteriupphängning. Du kan alltid känna dig trygg med oss, vi har ett team av skickliga och erfarna medarbetare som alltid engagerar sig i samarbetet med dig. Tillsammans tar vi fram specialanpassade lösningar för ditt produktionsbehov och med hjälp av bred kompetens och erfarenhet av material, konstruktion och lösningar skapar vi en kostnadseffektiv och produktiv tillverkningsprocess åt dig.

VERKTYGSTYPER

Standardverktyg

Hos oss kan du köpa standardverktyg för rör, tråd och profiler. Verktygen används till exempel för bearbetning av lyftbord, stolar och motorinredning. Med hjälp av vår långa erfarenhet av pressverktyg garanterar vi att vi hittar en lösning som passar dig!

Specialanpassade verktyg

Har du ett behov som inget standardverktyg täcker? Inga problem, vi tar fram skräddarsydda verktyg anpassade efter dig och din verksamhet. Ditt behov styr vilket verktyg vi tar fram.

Har du en fråga?

Hör av dig till mig via telefon eller e-post så hjälper jag dig!

Anders Henriksson

VD/Försäljning Pressverktyg & Specialmaskiner

Stefan Bengtsson

Partner/Försäljning Pressverktyg & Specialmaskiner

Du hittar oss i Småland, lättillgängliga nära E4:an. Tillsammans skapar vi din framgång!