Specialmaskiner

I en vardag där tid är allt behöver du flexibla maskiner som, med hjälp av en smidigare förädlingsprocess, kan ge dig en mer komplett produkt på kortare tid. Här på Bors arbetar vi med att ta fram specialmaskiner som kan anpassas efter ditt behov och din verksamhet, för minskad manuell hantering. Det kan handla om maskiner för kapning eller formning av rör. Men det kan också handla om en stansmaskin för stansning av rör eller aluminiumprofiler.

Oavsett vad du behöver hjälper vi dig att ta fram en lösning som passar dig. Vi är specialister på specialmaskiner för bearbetning av rör och aluminium eller för trådsvetsning. Maskinerna används i stor utsträckning i både möbel- och fordonsindustrin för att producera bland annat lyftbord, stolar, motorinredning och metoder för batteriupphängning. Det innebär att fler steg i produktionen görs utan handpåläggning. Med en specialmaskin har du dessutom möjlighet att enkelt ändra din produktflora för att hänga med i branschens utveckling - flexibla lösningar som du ställer om direkt från maskinens styrsystem.

Vi kan maskiner, hör av dig till oss när du vill ha en specialmaskin med stora möjligheter!

Maskintillverkning

Halvautomatiska maskiner

Vill du ha en maskin där du är delaktig i förädlingsprocessen genom viss handpåläggning? Då kan en av våra halvautomatiska maskiner med manuell hantering vara lösningen för dig!

Helautomatiska maskiner

När du vill ha en flexibel produktion med möjlighet till snabb omställning är det en helautomatisk specialmaskin du behöver. Hör av dig till oss när du vill ha en specialmaskin för bearbetning av rör, tråd och profiler, tillsammans tar vi fram en lösning för dig.

Har du en fråga?

Hör av dig till mig via telefon eller e-post så hjälper jag dig!

Anders Henriksson

VD/Försäljning Pressverktyg & Specialmaskiner

Stefan Bengtsson

Partner/Försäljning Pressverktyg & Specialmaskiner

Du hittar oss i Småland, lättillgängliga nära E4:an. Tillsammans skapar vi din framgång!